Centrum: 030-292 00 21 / Stadion: 030-7603757 [email protected]

Sportmassage Utrecht

Een sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Als het evenwicht in spieren is verstoord door bijvoorbeeld overbelasting, kunnen er reacties optreden zoals vermoeidheid, spierpijn, een slechte doorbloeding, verhoogde spanning, stijfheid, kramp of vochtvorming. Door middel van langzame, diepe massagegrepen verbetert een sportmassage de bloedcirculatie in de spieren waardoor zuurstof en voedingsstoffen naar je spieren gaan en afvalstoffen, pijnprikkels en vocht worden afgevoerd.
Kortom: een sportmassage bevordert je spierherstel, draagt bij aan de genezing van blessures en kan blessures helpen voorkomen.

Voor wie is een sportmassage?

Een sportmassage is eigenlijk voor iedereen. Voor de sporter die stramme spieren heeft na een heftige inspanning of bijvoorbeeld in voorbereiding is op een marathon en zich wil laten loswerken, maar ook voor (aanhoudenden) klachten in het dagelijks leven. Dus laat je niet afschrikken door de naam sportmassage. Niet-sporters kunnen ook een herstellende massage gebruiken, denk bijvoorbeeld aan mensen met een verkeerde werkhouding of die veel stress ervaren. Daarnaast is een sportmassage ook voor iedereen die zijn of haar spieren en daarmee het lijf gezond wil houden. Hieraan kan een sportmassage preventief bijdragen.

Goed om te weten

Er mag geen sportmassage worden gegeven bij koorts, een ontsteking of wond en bij een spierscheuring of kneuzing. Voor een (mogelijke) spierscheuring of kneuzing kan je natuurlijk wel bij onze praktijk terecht. Bel of mail dan naar FysioDomstad, zodat er een afspraak met één van onze fysiotherapeuten kan worden gemaakt.

Tot op de massagebank!

Openingstijden

Ma
8:00 - 21:00
Di
8:00 - 21:00
Wo
8:00 - 21:00
Do
8:00 - 21:00
Vr
8:00 - 18:00
Za
9:00 - 15:00

Gratis (sport) inloopspreekuur

Di
18:00 - 19:00

Maak hier een afspraak

Locaties

Utrecht Nachtegaalstraat – Buiten Wittevrouwen

Utrecht Oost - Stadion

Neem contact op

Vragen, of snel hulp nodig? Bel of neem contact op via het onderstaande formulier.
U kunt voor afspraken en spoed natuurlijk ook telefonisch contact met ons nemen.

    1. Voor- en achternaam

    2. E-mailadres

    3. Telefoonnummer

    4. Bericht

    Via dit formulier stuur je een e-mailbericht aan ons. Wij reageren zo snel mogelijk om je van hulp te voorzien.