Centrum: 030-292 00 21 / Stadion: 030-7603757 [email protected]

enkelexpertise

12% van alle sportblessures betreft de enkel en de helft van al deze blessures ontstaat door een acute verstuiking van de enkel, ook wel een inversietrauma genoemd.
Naast het verstuiken kunnen er fracturen ontstaan of plots scheuringen van spieren rondom de enkel. Een bekende blessure is de kuitscheur, ook wel coupe de fouet genoemd.

Na zo’n blessure wilt u snel weer terug naar uw sportactiviteiten en/of werkactiviteiten.

Bij FysioDomstad in Utrecht hebben wij jarenlange ervaring in het onderzoeken, diagnosticeren en behandelen van enkelklachten.
Wij gebruiken hiervoor onder andere manuele therapie, sportfysiotherapie, dry needling, echografie, medical taping en het mulligan concept. Ook voor revalidatie na een enkeloperatie bent u bij ons aan het goede adres zoals na een kijkoperatie of fixatie van botbreuken met platen en schroeven, osteosynthese genoemd.
Bij FysioDomstad te Utrecht hebben we de kennis en mogelijkheden in huis om te zorgen dat u weer goed kunt functioneren in het dagelijks leven en in uw sport.

Na een uitgebreid vraaggesprek en lichamelijk onderzoek volgt indien nodig een echografisch onderzoek. Hierna wordt er uitleg gegeven over de klachten en wordt een duidelijk behandelplan gemaakt.

Kosten / vergoeding:

Deze specialisatie valt voor de verzekering onder fysiotherapie. Het is dus afhankelijk van uw aanvullende verzekering hoeveel u vergoed krijgt. Bekijk meer informatie over verzekeringen en vergoeding.

Neem contact op

Vragen, of snel hulp nodig? Bel of neem contact op via het onderstaande formulier.
U kunt voor afspraken en spoed natuurlijk ook telefonisch contact met ons nemen.

    1. Voor- en achternaam

    2. E-mailadres

    3. Telefoonnummer

    4. Bericht

    Via dit formulier stuur je een e-mailbericht aan ons. Wij reageren zo snel mogelijk om je van hulp te voorzien.