Centrum: 030-292 00 21 / Stadion: 030-7603757 [email protected]

partners

UTV Kromme Rijn

“Samen met je fysio op de tennisbaan werken aan je blessure, uniek! Een hele goede basis om geblesseerde Kromme Rijn-tennissers goed te kunnen begeleiden tot terugkeer naar de tennisbaan,”

Meer informatie UTVKrommerijn.nl

medici

 

sma

 

Sportartsen SMA Utrecht

Sportartsen onderscheiden zich van anderen door hun grote expertise en specifieke kennis van het effect van sporten en bewegen op de gezondheid. De inbreng van de sportarts is daarom ook van grote toegevoegde waarde voor de kwaliteit van zorg voor chronisch zieken en iedereen die sport of beweeg.

Meer informatie SMAUtrecht.nl

 

umcu

 

Sportartsen UMCU

De zorgverleners van de vakgroep sportgeneeskunde van het UMC Utrecht houden zich bezig met het behoud, het herstel en de bevordering van de gezondheid van de sportende en bewegende bevolking. De sportgeneeskunde richt zich allereerst op het behandelen en voorkomen van sportblessures.

Meer informatie UMCUtrecht.nl/Sportgeneeskunde

 

 

Hardloopfysio

Hardloopfysio is de sportfysiotherapie- en sportpodologie praktijk van Ronald Dercksen. Na mijn afstuderen In 1992 heb ik mij gespecialiseerd in hardloopblessures en doe dat nog steeds met veel plezier. Ik sta voor een persoonlijke en integrale benadering van mijn patiënten. In alle gebieden die raakvlak hebben met de blessureoorzaken bij hardlopers, voel ik me thuis. Dus zowel op het paramedische vlak, trainingstechnische vlak, in videoanalyse, specifieke voetenkennis en hardloopschoenen heb ik veel ervaring. Daarnaast ben ik zelf nog steeds een enthousiast hardloper met ruim 30 jaar ervaring.”

Meer informatie Hardloopfysio.nl

 

Xpert Clinics

Sportblessure, artrose of andere bewegingsklacht aan de knie, heup, voet of schouder? Van wachten wordt u niet beter. Laat een diagnose stellen door één van onze orthopedisch chirurgen. Indien nodig, kunnen we u snel opereren. Met een verwijzing van de huisarts wordt uw behandeling gewoon vergoed door uw verzekeraar.

Meer informatie xpertclinics.nl

 

sportclubs

 

odysseus91

 

Odysseus 91

Odysseus wordt soms beschouwd als een buitenbeentje in de voetbalwereld. Dit komt omdat we vrijwel alleen uit studenten bestaan. Geen enkele andere voetbalclub in Utrecht herbergt zoveel studerende leden als Odysseus, en als echte studentenvoetbalvereniging in Utrecht zijn we ronduit uniek.

Meer informatie Odysseus91.nl

 

 vanslag

 

Van Slag

Van Slag is met gemiddeld 350 leden de grootste en gezelligste volleybalvereniging voor studenten in Utrecht waar niets verplicht is en alles mag. Omdat ze een interne competitie spelen leer je heel makkelijk veel Van Slaggers kennen.

Meer informatie VanSlag.net

 

stvu

 

STVU

Bij STVU tennis je voor je plezier in een open, ongedwongen en ontspannen sfeer waarin jongere en oudere leden zich thuis voelen. De  leden zelf zorgen voor de organisatie van de club. Zelfwerkzaamheid, ruimte voor creativiteit en initiatief vormen hiervoor de basis. Tennisactiviteiten worden gecombineerd met gezelligheid op het tennispark.

Meer informatie STVU.nl

 

sbu

 

StudentenBasketball

SBU, Studenten Basketball Utrecht, is een basketballvereniging voor zowel dames als heren. Onze zes dames- en vijf herenteams nemen op verschillende niveaus deel aan de competitie van de Nederlandse Basketball Bond.

Meer informatie StudentenBasketball.nl

 

tcdeuithof

 

TC De Uithof

TC de Uithof is de enige studententennisvereniging in Utrecht met meer dan 550 leden. Heel het jaar wordt er van alles en nog wat georganiseerd op tennisgebied en activiteiten om elkaar beter te leren kennen en gezellige dingen samen mee te maken.

Meer informatie TCDeUithof.nl

 

studance

 

STUDance

In 1993 is STUdance opgericht door een paar enthousiaste meiden. Inmiddels is zij uitgegroeid tot de grootste studentendansvereniging van Utrecht met bijna 300 leden! Één van de doelen is om goedkope en goede danslessen aan te bieden voor studenten.

Meer informatie STUDance.nl

 

 

Utrechtse Studenten Alpen Club

Meer informatie Alpenclub.nl

 

overig

 

domrenner

 

De Domrenner

USWV De Domrenner is een Utrechtse wielervereniging voor studenten. De Domrenner is in 1997 opgericht en ontleent haar naam aan de Domtoren in Utrecht. De officiële kleuren van het tenue zijn geel-blauw. Inmiddels is de vereniging gegroeid naar meer dan 150 leden.

Meer informatie Domrenner.nl

 

usvf

USVF

USVF staat voor Utrechtse Studenten Voetbal Federatie en is opgericht in 1968. Komend seizoen komen er 10 zaalvoetbalteams voor USVF uit in verschillende klassen in de regio Utrecht. We hebben niet alleen studententeams, ook oud-studenten zijn zeer welkom.

Meer informatie USVF.nl

 

sportkeuken

 

Sportkeuken.com

Om goed te kunnen presteren heb je de juiste voeding nodig die bij jou en jouw agenda past. Sportdiëtistenpraktijk Sportkeuken helpt sporters bij het verbeteren van de sportprestatie door de voeding van de sporter te optimaliseren.
Meer informatie Sportkeuken.com

 

animo

 

Animo Psychologie

Animo heeft als doel om elke sporter zo optimaal mogelijk te laten presteren binnen zijn/haar mogelijkheden, met plezier in de sport. Om dit te bereiken wordt mentale training ingezet, en wordt ingegaan op persoonlijke sportpsychologische vraagstukken van de sporter, het team of de trainer zelf. Mentale training kan individueel of in groepen plaatsvinden.

Meer informatie Animo-Psychologie.nl

 

puursterk

 

PuurSterk

Maak kennis met PuurSterk en ontdek een nieuwe vorm van trainen: Athletic training. Voor iedereen die sterker wil worden in bewegen; of je nu topsporter bent, net terugkomt van een blessure, hulp wilt bij trainen en afvallen  of wilt beginnen met sporten.

Meer informatie PuurSterk.nl

 

bloem

 

Bloem bewustwording

Je kunt bij Bloem bewustwording terecht voor holistische coaching, EMDR en massagetherapie. Bloem bewustwording kan je helpen bij stress, burnout, een negatief zelfbeeld, om meer bezieling te vinden in je leven, omgaan en verwerken van heftige ervaringen, met chronische en/of ongeneeslijke ziekte, en bij verlies en rouw.

Meer informatie Bloem-Bewustwording.nl

 

 

Runnersworld Utrecht

“In onze ruime winkel, gelegen aan de voorzijde van Stadion Galgenwaard, kunt u terecht voor alles wat met hardlopen te maken heeft. Onze medewerkers zijn allen hardlopers en kunnen u dus vanuit praktijkervaring adviseren. Naast het ruime aanbod aan hardloopschoenen, wedstrijdschoenen, trailschoenen en spikes hebben wij ook veel keuze in functionele kleding, hartslag -en snelheidsmeters, voeding en accessoires. Wij hebben ook drie keer in de week verschillende loopgroepen voor elk niveau!”

Meer informatie Runnersworld.com

 

 

Buitengewoon Fit

Wil jij meedoen met de leukste Bootcamptrainingen van Utrecht? Waar ze je bij je naam kennen?

Meer informatie BuitengewoonFit.com

DomstadDokters

DomstadDokters biedt huisartsenzorg van deze tijd. We geloven in aandacht voor de patiënt, duurzaamheid en innovatie. We doen het misschien net even anders dan dat u gewend bent.

Meer informatie op DomstadDokters.nl

Orthoparc

Orthoparc is volledig gespecialiseerd in klachten van de gewrichten heup en knie en sportorthopedie in dagbehandeling.

“Dat betekent dat je na de operatie dezelfde dag naar huis kunt. Deze behandelmethode maakt een knie- of heupoperatie minder belastend. Je ervaart minder pijn en kunt direct al bewegen. Mocht een overnachting toch noodzakelijk zijn, dan hebben wij eigen verpleegafdelingen. Wij gaan voor een goed eindresultaat. Dat is wat telt.”

Meer informatie op Orthoparc.nl

Bekijk ook het team en onze visie.

Over ons

Openingstijden

Ma
8:00 - 21:00
Di
8:00 - 21:00
Wo
8:00 - 21:00
Do
8:00 - 21:00
Vr
8:00 - 18:00
Za
9:00 - 15:00

Gratis (sport) inloopspreekuur

Di
18:00 - 19:00

Maak hier een afspraak

Locaties

Utrecht Nachtegaalstraat – Buiten Wittevrouwen

Utrecht Oost - Stadion

Neem contact op

Vragen, of snel hulp nodig? Bel of neem contact op via het onderstaande formulier.
U kunt voor afspraken en spoed natuurlijk ook telefonisch contact met ons nemen.

    1. Voor- en achternaam

    2. E-mailadres

    3. Telefoonnummer

    4. Bericht

    Via dit formulier stuur je een e-mailbericht aan ons. Wij reageren zo snel mogelijk om je van hulp te voorzien.