Centrum: 030-292 00 21 / Stadion: 030-7603757 [email protected]

over fysiotherapiepraktijk FysioDomstad

Utrecht, het kloppende hart van Nederland. Een stad met een unieke dynamiek. Utrecht is rijk aan cultuur en historie. Utrecht bruist van het leven. 70.000 studenten. Een volle culturele agenda. Gezellige terrassen. Gastvrije restaurants. Dát is Utrecht. FysioDomstad heeft het voorrecht om als fysiotherapiepraktijk in het centrum van Utrecht gevestigd te zijn.

FysioDomstad is een groeiende, innoverende praktijk in het centrum van Utrecht. De ontwikkelingen in het vak fysiotherapie en manuele therapie gaan zeer snel. FysioDomstad gaat met de tijd mee om patiënten met klachten aan het bewegingsapparaat nog beter en efficiënter te kunnen helpen.

Sporters en niet-sporter kunnen bij FysioDomstad terecht. Er zal altijd een passend en effectief behandelplan worden gemaakt. Met een breed aanbod aan specialisaties zoals onder andere manuele therapie, medical taping, dry needling, Mulligan therapie, echografie en EMG wil FysioDomstad samen met u uw gestelde doelen bereiken.

Bekijk ook het team, onze visie en partners.

Neem contact op met uw therapeut

Roeland van der Put: [email protected]
Dorien Agterberg: [email protected]
Annabel Regtvoort: [email protected]
Jaap de Kok: [email protected]
Jasmijn van Blijswijk: [email protected]
Laurens Timmer: [email protected]
Merel Essink: [email protected]
Guus van Ham: [email protected]

Roeland van der Put - FysioDomstad, fysiotherapiepraktijk Utrecht centrum Dorien Agterberg - FysioDomstad, fysiotherapiepraktijk Utrecht centrum Annabel Regtvoort - FysioDomstad, fysiotherapiepraktijk Utrecht centrum Jaap de Kok - FysioDomstad, fysiotherapiepraktijk Utrecht centrum Laurens Timmer - FysioDomstad, fysiotherapiepraktijk Utrecht centrum Merel Essink - FysioDomstad, fysiotherapiepraktijk Utrecht centrum Jasmijn van Blijswijk - FysioDomstad, fysiotherapiepraktijk Utrecht centrum

Over ons

Openingstijden

Ma
8:00 - 21:00
Di
8:00 - 21:00
Wo
8:00 - 21:00
Do
8:00 - 21:00
Vr
8:00 - 18:00
Za
9:00 - 15:00

Gratis (sport) inloopspreekuur

Di
19:00 - 20:00

op locatie Utrecht Centrum

Locaties

Utrecht Centrum

Utrecht Oost - Galgenwaard

Neem contact op

Vragen, of snel hulp nodig? Bel of neem contact op via het onderstaande formulier.
U kunt voor afspraken en spoed natuurlijk ook telefonisch contact met ons nemen.