Centrum: 030-292 00 21 / Stadion: 030-7603757 [email protected]

het team

Roeland van der Put

Mede-eigenaar, fysiotherapeut en master in de manuele therapie

roeland2Ik heb na mijn opleiding fysiotherapie aan de “Internationale Academie voor fysiotherapie Thim van der Laan” 5 jaar als fysiotherapeut in het centrum van Utrecht gewerkt. Daarna heb ik mijn vleugels uitgeslagen en ben ik de studie manuele therapie in Australië gaan doen. Na deze opleiding heb ik de opleiding sportrevalidatie, onderdeel van de master sportfysiotherapie, gevolgd te Papendal.

Middels veel verschillende cursussen heb ik mij gespecialiseerd om bij FysioDomstad de patiënten veel te kunnen bieden. Naast het behandelen van patiënten en het vergaren van kennis vind ik het ook belangrijk om kennis te verspreiden. Dit is de reden dat ik les heb gegeven aan de Hogeschool Utrecht en 10 jaar stagiaires fysiotherapie heb begeleid. Momenteel geef ik binnen de praktijk kennis door aan collega’s en in de toekomst wil ik weer stagebegeleiding gaan doen. Buiten FysioDomstad ben ik osteopaat bij Chris Vos te Amersfoort en momenteel ben ik bezig met de opleiding sportosteopathie. Ik heb passie voor mijn vak en ga tot het uiterste om samen met de patiënt die bij mij komt een goede oplossing te vinden voor de problemen die spelen. Klachten
ontstaan vaak vanuit multifactoriële oorzaak, dit maakt de puzzel vaak moeilijk, erg boeiend en een uitdaging. Ik ga graag die uitdaging aan. Ik ben samen met mijn vriendin Dorien eigenaar van de praktijk, je kunt het een familiebedrijf noemen. Naast mijn werk breng ik graag tijd door met Dorien en onze twee zoons Noah en Tygo. Als hobby speel ik drums en piano in een band. Tevens
doe ik aan sporten, te weten wielrennen, hardlopen en af en toe mountainbiken.

Mijn Linkedin
[email protected]

Dorien Agterberg

Mede-eigenaar, Fysiotherapeut en master of science in de sportfysiotherapie

dorien2In 2006 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en sindsdien heb ik in meerdere praktijken gewerkt. Ik heb hierbij ervaring opgedaan in onder andere orthopedische revalidatie en de behandeling van sport gerelateerde klachten. Mijn kennis van de bewegende en sportende mens heb ik verder uitgebreid door de 3 jarige master-opleiding Sportfysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. De opleiding sportfysiotherapie heb ik in 2014 met succes afgerond. Daarnaast heb ik cursussen gedaan in onder andere medical taping, dry needling, mulligan en orthomoleculaire voeding.

Door mijn opleiding sportfysiotherapie en ruime ervaring ben ik in staat om zowel op de behandelbank als in de oefenzaal mensen goed te behandelen en te begeleiden. Met name in het laatste sport-specifieke deel van de revalidatie ben ik gespecialiseerd, waarbij ik gebruik maak van onder andere een sportanalyse (energiesystemen, grond motorische eigenschappen en specifieke bewegingen). Ik behandel alle gewrichten maar mijn voorkeur gaat uit naar schouders, knieën en enkels. Bij een behandeltraject heb ik een brede blik en werk ik naar een vooraf opgesteld einddoel, met gedeelde verantwoordelijkheid met de patiënt. Op deze manier hoop ik dat mensen weer snel en verantwoord kunnen bewegen en sporten.

Ik ben samen met mijn vriend Roeland eigenaar van FysioDomstad. We wonen in Amersfoort met onze twee jongens Noah en Tygo. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten (tennis, yoga en fietsen), ravotten met de kids in de natuur, koken en lezen.

Mijn Linkedin
[email protected]

Merel Essink

Fysiotherapeute

Het enthousiasme voor sport en bewegen is bij mij al vroeg begonnen. Opgegroeid in een wielergezin deed ik al vroeg aan wielrennen en hardlopen. Deze affiniteit met sport heb ik verder uitgebreid met deelname aan sportbesturen en het geven van zwemles aan mensen met lichamelijke klachten. Ook heb ik aan den lijve ondervonden wat het is als je lichaam niet doet wat je wilt dat het doet, iets wat mijn enthousiasme voor het vak fysiotherapie echter versterkt heeft.
Sinds 2015 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Door in verschillende particuliere praktijken gewerkt te hebben met diverse doelgroepen, heb ik mij therapeutisch breed ontwikkeld.
Bij FysioDomstad zie ik alle soorten klachten, die ik zowel in de behandelkamer als in de zaal behandel. Mijn voorkeur gaat uit naar nek/schouder- en rugklachten. Ik vind het belangrijk om samen met patiënten een doel te stellen en daar samen aan te werken. Kwaliteit in mijn werk vind ik erg belangrijk. De samenwerking tussen collega’s wordt vaak opgezocht waardoor kennis voortdurend onderling gedeeld wordt. Dit alles in het belang van de patiënt.
Naast mijn werk bij FysioDomstad doe ik aan wielrennen en hardlopen en houdt ik van koken, op reis gaan en muziek.

[email protected]

Ester Weerdenburg

Fysiotherapeut en MSc. Sportfysiotherapeut i.o.

Vanaf mijn 6de tot 23ste heb ik altijd fanatiek gevoetbald en daarmee kwamen helaas meerdere blessures om de hoek kijken. Hierdoor kwam ik regelmatig bij een fysiotherapeut waar mijn interesse voor het vak is opgewekt. In 2013 ben ik gestart met de verkorte opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Sinds 2016 ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut en in de tussentijd heb ik mij op verschillende vlakken bijgeschoold, o.a. met de cursus Mulligan, maar ook diverse lezingen/webinars over bijvoorbeeld knie- en heupblessures. Sinds 2019 volg ik de Masteropleiding Sportfysiotherapie welke ik in 2022 zal afronden. Ik zie voornamelijk heup-, knie- en enkelblessures en ik vind het leuk om met hardlopers en spelsporters te werken. De patiënt en de hulpvraag staan altijd centraal en ik sta open voor elke uitdaging. Daarnaast vind ik het belangrijk om met collega’s samen te kunnen werken en gebruik te maken van elkaars expertise om de patiënt zo goed mogelijk te kunnen helpen.
Momenteel woon ik in IJsselstein. In mijn vrije tijd sport ik graag en ben ik veel buiten voor activiteiten zoals; hardlopen, fietsen, skeeleren of een wandeling. Daarnaast houd ik ervan om met familie of vrienden urenlang te kletsen, een borrel te drinken of spelletjes te spelen, pas ik regelmatig op mijn neefjes of nichtjes, speel ik af en toe op mijn gitaar, kijk ik graag een serie en luister ik veel muziek en podcasts.

[email protected]

Stefanie Hulshof

Fysiotherapeut en MSc. Sportfysiotherapeut

Ruim 12 jaar geleden begon ik met werken als fysiotherapeut en het plezier in dit vak blijft nog altijd groeien! Het werken met mensen, het aangaan van een uitdaging samen met de cliënt, maar ook jezelf blijven ontwikkeling maakt dat het nooit verveeld.
Na 2 jaar werken ben ik gestart met mijn master sportfysiotherapie omdat ik merkte dat ik me goed kon verplaatsen in de sporter die na een blessure terug wil naar zijn of haar oude niveau. Zelf sport ik ook altijd graag, hockey heb ik zo’n 30 jaar gedaan maar daaromheen vond ik hardlopen, skiën, tennis en de laatste jaren crossfit ook altijd leuk om te doen.

De afgelopen jaren heb ik heel veel ervaring opgedaan in het revalideren van sportblessures. Middels verschillende cursussen heb ik me gespecialiseerd in het analyseren van bewegen en het gericht opbouwen van de trainingen om tot een goed en houdbaar eindresultaat te komen. Hard werken, humor, soms een traan maar meestal een lach, een sportrevalidatie is soms een lang proces, dat doe je samen!

Naast sportrevalidatie ben ik mij ook meer aan het verdiepen in behandeling van nek en hoofdpijnklachten, waarbij de kaak soms ook een rol kan spelen. Dry needling, manuele technieken en oefeningen kunnen vaak een hoop doen hierbij.

Het mooie aan samenwerken in een praktijk met meerdere specialisaties is dat je elkaar om hulp kan vragen en op die manier een compleet plaatje krijgt. Hiermee kun je samen meer bieden dan
alleen, voor mij een belangrijke reden dat ik graag in een veelzijdig en uiterst gedreven team zoals dat van Fysiodomstad werk! Daarbij is het een feest om in mijn “eigen” stad te mogen werken, met mijn vriend en onze 2 dochters woon ik nog steeds met veel plezier in het fijne Utrecht.

[email protected]

Marijne Elders

Fysiotherapeut

Blessures vragen om een gerichte oplossing en sport en bewegen zijn hiervoor een fantastisch middel. Ik combineer dit graag met mijn interesse in mensen en mijn hulpvaardige inslag om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Sinds 2016 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en heb ik me in de afgelopen jaren met behulp van verschillende cursussen en lezingen ontwikkeld tot een ervaren therapeut. Ik ben gespecialiseerd in schouderklachten, maar ik houd erg van afwisseling en uitdaging en zie dan ook graag andere klachtenbeelden.

Van jongs af aan ben ik zelf graag aan het sporten, waardoor ik verschillende sporten heb beoefend. Tegenwoordig doe ik graag aan hardlopen of zwemmen.

Daarnaast heb ik een grote liefde voor koken, het liefst met de oogst uit mijn eigen moestuin. Ik geniet er het meest van om dit dan samen met vrienden of familie op te eten.

Graag kijk ik samen naar de beste oplossing, de kansen en mogelijkheden, passend bij de persoon. Dit met een creatieve kijk en een lach. Dat is zorg die ik graag uitdraag om van jong tot oud te helpen bij FysioDomstad.

[email protected]

Lilli Schoenemann

Fysiotherapeut

Ik ben fysiotherapeut sinds 2021. Naast mijn werk als fysiotherapeut volg ik de master fysiotherapiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten, met name voetballen en hou ik van skiën, snowboarden en surfen. Daarnaast vind ik het natuurlijk heel leuk om veel tijd met vrienden en familie door te brengen.

Door mijn affiniteit met sport vind ik herstel van blessures en preventie essentieel. Daarom zal ik je tijdens de behandeling meenemen in mijn gedachteproces en zorgen we er samen voor dat je met een doelgerichte aanpak sterker en fitter wordt, meer kennis over je eigen lichaam krijgt en zo snel mogelijk van je klachten af bent (en blijft)!

Ik heb veel plezier in het behandelen en begeleiden van sport gerelateerde blessures en orthopedische revalidatietrajecten, met name knie-, enkel- en elleboogklachten. Omdat je maar één lichaam hebt is het belangrijk deze goed te onderhouden en tot het hoogst haalbare niveau te revalideren. Uiteindelijk word ik blij als je als patiënt je gestelde doelen behaald en met een glimlach de deur uitgaat na een geslaagd behandeltraject.

[email protected]

Jeroen Vos

Sportfysiotherapeut i.o., dryneedling

Van jongs af aan wist ik één ding zeker: ik wilde met sporters gaan werken, maar het was voor mij nog onduidelijk vanuit welke rol. De passie voor fysiotherapie is door de jaren heen ontstaan, met name door de blessures die ik zelf op het voetbalveld heb opgelopen. Tegenwoordig ben ik niet meer actief als voetbalspeler, maar breng ik veel uren in de week door als coach. Wel ben ik regelmatig te vinden in de sportschool, op de racefiets of trek ik mijn hardloopschoenen aan.

In 2019 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Sindsdien heb ik bij meerdere praktijken gewerkt en heb ik allerlei soorten klachten gezien en verholpen. Ik heb met name veel ervaring opgedaan met de gewrichten heup, knie en enkel. Daarnaast heb ik diverse cursussen gedaan om mij verder te verdiepen, waaronder dry-needling. Vanaf september 2023 ben ik gestart aan de master sportfysiotherapie bij het SOMT, waar ik mij extra ga verdiepen in de revalidatie van de sportende mens.

De meeste voldoening haal ik uit mijn werk op het moment dat iemand weer kan doen wat hij/zij wil doen op zijn of haar eigen niveau. Iedere dag kom ik met veel energie op mijn werk om samen te kijken hoe dit doel kan worden gerealiseerd.

[email protected]

Eefje van Son

Sportmasseur en secretaresse

Met een afgeronde opleiding journalistiek in the pocket werkte ik vijf jaar lang in de media bij mooie televisieprogramma’s. Tóch bleef het helpen van mensen bij lichamelijke klachten mij altijd interesseren. En daarom was het tijd voor een switch. Sinds april word ik opgeleid tot sportmasseur!

Ik geef jullie graag tegenover een laag tarief (omdat ik nog in opleiding ben) een herstellende massage voor je klachten, om te beginnen met de benen! Stapsgewijs komen hier steeds meer delen van het lichaam bij.

En ondertussen blijf ik natuurlijk al jullie telefoontjes aannemen om afspraken in te plannen.

Zelf kan ik af en toe ook een sportmassage gebruiken. In mijn vrije tijd sport ik graag! Krachttraining, yoga en hardlopen zijn wekelijkse kost. Aankomend jaar start ik met trainen op de fiets om in 2025 mee te doen aan Alpe d’HuZes. Nog een droom die uitkomt: geld inzamelen voor een goed doel en daar een sportieve prestatie tegenover zetten. In dit geval het beklimmen van de berg Alpe d’Huez voor het KWF.

Los van al die sportiviteit blijf ik als geboren Brabander het meest genieten van ontspannen met vrienden, onder het genot van een borrel (en het liefst met carnavalskleding aan)!

Tot op de massagebank!”

[email protected]

Bekijk ook onze visie en onze partners.

 

Over ons

Openingstijden

Ma
8:00 - 21:00
Di
8:00 - 21:00
Wo
8:00 - 21:00
Do
8:00 - 21:00
Vr
8:00 - 18:00
Za
9:00 - 15:00

Gratis (sport) inloopspreekuur

Di
18:00 - 19:00

Maak hier een afspraak

Locaties

Utrecht Nachtegaalstraat – Buiten Wittevrouwen

Utrecht Oost - Stadion

Neem contact op

Vragen, of snel hulp nodig? Bel of neem contact op via het onderstaande formulier.
U kunt voor afspraken en spoed natuurlijk ook telefonisch contact met ons nemen.

    1. Voor- en achternaam

    2. E-mailadres

    3. Telefoonnummer

    4. Bericht

    Via dit formulier stuur je een e-mailbericht aan ons. Wij reageren zo snel mogelijk om je van hulp te voorzien.