Centrum: 030-292 00 21 / Stadion: 030-7603757 [email protected]

het team

Roeland van der Put

Mede-eigenaar, fysiotherapeut en master in de manuele therapie

roeland2Ik heb na mijn opleiding fysiotherapie aan de “Internationale Academie voor fysiotherapie Thim van der Laan” 5 jaar als fysiotherapeut in het centrum van Utrecht gewerkt. Daarna heb ik mijn vleugels uitgeslagen en ben ik de studie manuele therapie in Australië gaan doen. Na deze opleiding heb ik de opleiding sportrevalidatie, onderdeel van de master sportfysiotherapie, gevolgd te Papendal.

Middels veel verschillende cursussen heb ik mij gespecialiseerd om bij FysioDomstad de patiënten veel te kunnen bieden. Naast het behandelen van patiënten en het vergaren van kennis vind ik het ook belangrijk om kennis te verspreiden. Dit is de reden dat ik les heb gegeven aan de Hogeschool Utrecht en 10 jaar stagiaires fysiotherapie heb begeleid. Momenteel geef ik binnen de praktijk kennis door aan collega’s en in de toekomst wil ik weer stagebegeleiding gaan doen. Buiten FysioDomstad ben ik osteopaat bij Chris Vos te Amersfoort en momenteel ben ik bezig met de opleiding sportosteopathie. Ik heb passie voor mijn vak en ga tot het uiterste om samen met de patiënt die bij mij komt een goede oplossing te vinden voor de problemen die spelen. Klachten
ontstaan vaak vanuit multifactoriële oorzaak, dit maakt de puzzel vaak moeilijk, erg boeiend en een uitdaging. Ik ga graag die uitdaging aan. Ik ben samen met mijn vriendin Dorien eigenaar van de praktijk, je kunt het een familiebedrijf noemen. Naast mijn werk breng ik graag tijd door met Dorien en onze twee zoons Noah en Tygo. Als hobby speel ik drums en piano in een band. Tevens
doe ik aan sporten, te weten wielrennen, hardlopen en af en toe mountainbiken.

Mijn Linkedin
[email protected]

Dorien Agterberg

Mede-eigenaar, Fysiotherapeut en master of science in de sportfysiotherapie

dorien2In 2006 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en sindsdien heb ik in meerdere praktijken gewerkt. Ik heb hierbij ervaring opgedaan in onder andere orthopedische revalidatie en de behandeling van sport gerelateerde klachten. Mijn kennis van de bewegende en sportende mens heb ik verder uitgebreid door de 3 jarige master-opleiding Sportfysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. De opleiding sportfysiotherapie heb ik in 2014 met succes afgerond. Daarnaast heb ik cursussen gedaan in onder andere medical taping, dry needling, mulligan en orthomoleculaire voeding.

Door mijn opleiding sportfysiotherapie en ruime ervaring ben ik in staat om zowel op de behandelbank als in de oefenzaal mensen goed te behandelen en te begeleiden. Met name in het laatste sport-specifieke deel van de revalidatie ben ik gespecialiseerd, waarbij ik gebruik maak van onder andere een sportanalyse (energiesystemen, grond motorische eigenschappen en specifieke bewegingen). Ik behandel alle gewrichten maar mijn voorkeur gaat uit naar schouders, knieën en enkels. Bij een behandeltraject heb ik een brede blik en werk ik naar een vooraf opgesteld einddoel, met gedeelde verantwoordelijkheid met de patiënt. Op deze manier hoop ik dat mensen weer snel en verantwoord kunnen bewegen en sporten.

Ik ben samen met mijn vriend Roeland eigenaar van FysioDomstad. We wonen in Amersfoort met onze twee jongens Noah en Tygo. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten (tennis, yoga en fietsen), ravotten met de kids in de natuur, koken en lezen.

Mijn Linkedin
[email protected]

Jaap de Kok

Fysiotherapeut en master in de manuele therapie

Al vanaf de eerste keer dat mijn eigen enkel ingetaped moest worden op mijn 12e, wist ik dat ik fysiotherapeut wilde worden. Hoe mooi is het om iemand te kunnen helpen bij het blijven beoefenen van zijn sport, hobby of werk!

In 2003 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond. Doordat ik veelal in grote, sport gespecialiseerde praktijken werkzaam ben geweest, heb ik veel ervaring met sport blessures. De afgelopen jaren hebben o.a. de opleiding manuele therapie, echografie en Mulligan ervoor gezorgd, dat mijn ‘gereedschapskist’ om deze klachten te behandelen, steeds voller is geraakt.

Mijn vrije tijd wordt grotendeels ingevuld door mijn vaderschap van 3 kinderen, hardlopen en tennis. Daarnaast ben ik wekelijks 1 dag in de week werkzaam als hovenier waarna mijn batterij weer helemaal opgeladen is.

Mensen bewust maken van wat ons lichaam allemaal voor mogelijkheden heeft, het in stand houden danwel vergroten van een actieve leefstijl, zijn de pijlers van mijn therapeutisch handelen. Ook vind ik het bijzonder leuk om kennis te delen, ik betrek mijn clienten daarom dan ook zoveel als mogelijk bij het behandelproces.
Bij Fysiodomstad ben ik terecht gekomen in een hele frisse en professionele praktijk, waar fysiotherapie op hoog niveau wordt bedreven. Het is heel prettig om te werken met mensen die allemaal hetzelfde doel hebben; zorgen dat fysiotherapie een meerwaarde is voor iedereen die het nodig heeft!”

[email protected]

Merel Essink

Fysiotherapeute

Het enthousiasme voor sport en bewegen is bij mij al vroeg begonnen. Opgegroeid in een wielergezin deed ik al vroeg aan wielrennen en hardlopen. Deze affiniteit met sport heb ik verder uitgebreid met deelname aan sportbesturen en het geven van zwemles aan mensen met lichamelijke klachten. Ook heb ik aan den lijve ondervonden wat het is als je lichaam niet doet wat je wilt dat het doet, iets wat mijn enthousiasme voor het vak fysiotherapie echter versterkt heeft.
Sinds 2015 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Door in verschillende particuliere praktijken gewerkt te hebben met diverse doelgroepen, heb ik mij therapeutisch breed ontwikkeld.
Bij FysioDomstad zie ik alle soorten klachten, die ik zowel in de behandelkamer als in de zaal behandel. Mijn voorkeur gaat uit naar nek/schouder- en rugklachten. Ik vind het belangrijk om samen met patiënten een doel te stellen en daar samen aan te werken. Kwaliteit in mijn werk vind ik erg belangrijk. De samenwerking tussen collega’s wordt vaak opgezocht waardoor kennis voortdurend onderling gedeeld wordt. Dit alles in het belang van de patiënt.
Naast mijn werk bij FysioDomstad doe ik aan wielrennen en hardlopen en houdt ik van koken, op reis gaan en muziek.

[email protected]

Guus van Ham

Fysiotherapeut

Sport en bewegen is mijn hele leven al een belangrijke uitlaatklep, samen met een team gaan voor de winst of gewoon ontspannen door jezelf uit te dagen. Door het jaar heen doe ik zelf aan voetbal,  kracht training, Tai-Chi, in de zomer doe ik aan wielrennen en loop ik af en toe hard. Ik ben fysiotherapeut geworden omdat het mij fascineert hoe het menselijk lichaam werkt en hoe lichaam en geest verbonden zijn. Ik heb ook aan den lijve ondervonden hoe uitdagend het kan zijn om weer in beweging te komen als je lichaam even niet meer thuis geeft zoals je gewend bent.

Het niet meer goed kunnen bewegen op het niveau dat je voor ogen hebt kan veel impact hebben op jou als persoon en soms ook op je omgeving. Door samen te kijken naar wat hier aan ten grondslag ligt en vervolgens te bepalen wat nodig is om jou doelen te bereiken zie ik als de mooiste uitdaging als therapeut.

Mensen kennen mij als een enthousiast en gedreven persoon. Ik ontwikkel mij graag en probeer zoveel mogelijk te handelen op basis van de beste en meest recente wetenschappelijke inzichten. Dit doe ik door naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut ook mee te werken aan de organisatie van nascholing voor Fysiotherapeuten. Door deze combinatie blijf ik goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en dat probeer ik om te zetten in effectieve behandelingen voor jou.

Graag tot snel in de praktijk

[email protected]

Ester Weerdenburg

Fysiotherapeut en MSc. Sportfysiotherapeut i.o.

Vanaf mijn 6de tot 23ste heb ik altijd fanatiek gevoetbald en daarmee kwamen helaas meerdere blessures om de hoek kijken. Hierdoor kwam ik regelmatig bij een fysiotherapeut waar mijn interesse voor het vak is opgewekt. In 2013 ben ik gestart met de verkorte opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Sinds 2016 ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut en in de tussentijd heb ik mij op verschillende vlakken bijgeschoold, o.a. met de cursus Mulligan, maar ook diverse lezingen/webinars over bijvoorbeeld knie- en heupblessures. Sinds 2019 volg ik de Masteropleiding Sportfysiotherapie welke ik in 2022 zal afronden. Ik zie voornamelijk heup-, knie- en enkelblessures en ik vind het leuk om met hardlopers en spelsporters te werken. De patiënt en de hulpvraag staan altijd centraal en ik sta open voor elke uitdaging. Daarnaast vind ik het belangrijk om met collega’s samen te kunnen werken en gebruik te maken van elkaars expertise om de patiënt zo goed mogelijk te kunnen helpen.
Momenteel woon ik in IJsselstein. In mijn vrije tijd sport ik graag en ben ik veel buiten voor activiteiten zoals; hardlopen, fietsen, skeeleren of een wandeling. Daarnaast houd ik ervan om met familie of vrienden urenlang te kletsen, een borrel te drinken of spelletjes te spelen, pas ik regelmatig op mijn neefjes of nichtjes, speel ik af en toe op mijn gitaar, kijk ik graag een serie en luister ik veel muziek en podcasts.

[email protected]

Stefanie Hulshof

Fysiotherapeut en MSc. Sportfysiotherapeut

Ruim 12 jaar geleden begon ik met werken als fysiotherapeut en het plezier in dit vak blijft nog altijd groeien! Het werken met mensen, het aangaan van een uitdaging samen met de cliënt, maar ook jezelf blijven ontwikkeling maakt dat het nooit verveeld.
Na 2 jaar werken ben ik gestart met mijn master sportfysiotherapie omdat ik merkte dat ik me goed kon verplaatsen in de sporter die na een blessure terug wil naar zijn of haar oude niveau. Zelf sport ik ook altijd graag, hockey heb ik zo’n 30 jaar gedaan maar daaromheen vond ik hardlopen, skiën, tennis en de laatste jaren crossfit ook altijd leuk om te doen.

De afgelopen jaren heb ik heel veel ervaring opgedaan in het revalideren van sportblessures. Middels verschillende cursussen heb ik me gespecialiseerd in het analyseren van bewegen en het gericht opbouwen van de trainingen om tot een goed en houdbaar eindresultaat te komen. Hard werken, humor, soms een traan maar meestal een lach, een sportrevalidatie is soms een lang proces, dat doe je samen!

Naast sportrevalidatie ben ik mij ook meer aan het verdiepen in behandeling van nek en hoofdpijnklachten, waarbij de kaak soms ook een rol kan spelen. Dry needling, manuele technieken en oefeningen kunnen vaak een hoop doen hierbij.

Het mooie aan samenwerken in een praktijk met meerdere specialisaties is dat je elkaar om hulp kan vragen en op die manier een compleet plaatje krijgt. Hiermee kun je samen meer bieden dan
alleen, voor mij een belangrijke reden dat ik graag in een veelzijdig en uiterst gedreven team zoals dat van Fysiodomstad werk! Daarbij is het een feest om in mijn “eigen” stad te mogen werken, met mijn vriend en onze 2 dochters woon ik nog steeds met veel plezier in het fijne Utrecht.

[email protected]

Marijne Elders

Fysiotherapeut

Blessures vragen om een gerichte oplossing en sport en bewegen zijn hiervoor een fantastisch middel. Ik combineer dit graag met mijn interesse in mensen en mijn hulpvaardige inslag om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Sinds 2016 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en heb ik me in de afgelopen jaren met behulp van verschillende cursussen en lezingen ontwikkeld tot een ervaren therapeut. Ik ben gespecialiseerd in schouderklachten, maar ik houd erg van afwisseling en uitdaging en zie dan ook graag andere klachtenbeelden.

Van jongs af aan ben ik zelf graag aan het sporten, waardoor ik verschillende sporten heb beoefend. Tegenwoordig doe ik graag aan hardlopen of zwemmen.

Daarnaast heb ik een grote liefde voor koken, het liefst met de oogst uit mijn eigen moestuin. Ik geniet er het meest van om dit dan samen met vrienden of familie op te eten.

Graag kijk ik samen naar de beste oplossing, de kansen en mogelijkheden, passend bij de persoon. Dit met een creatieve kijk en een lach. Dat is zorg die ik graag uitdraag om van jong tot oud te helpen bij FysioDomstad.

[email protected]

Bodil van Beerschoten

Administratie

Toen ik de kans kreeg om het FysioDomstad team te versterken, hoefde ik niet lang na te denken, want dat wilde ik graag.

Als fysiotherapiestudent wilde ik graag dichtbij het vak staan. Vandaar dat ik contact heb opgenomen met FysioDomstad om als secretaresse aan de slag te gaan.

Deze zomer zal ik op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend de telefoon op nemen om afspraken in te plannen of te verzetten.

Naast het werk bij FysioDomstad geef ik bootcamp lessen in Utrecht. Ook vind ik het zelf leuk om te sporten. Zo ben ik regelmatig te vinden op de tennisbanen van TC de Uithof en loop ik met regelmaat buiten een rondje hard. Ik ben derdejaars fysiotherapiestudent en hoop volgend jaar af te studeren.

[email protected]

Eefje van Son

Secretaresse

Toen ik de kans kreeg om het Met een afgeronde opleiding journalistiek in the pocket werkte ik vijf jaar lang in de media, waaraan ik veel plezier beleefde. Tóch bleef het helpen van mensen, en al helemaal bij lichamelijke klachten, mij altijd interesseren. Dus werd het tijd voor een switch! Het werken als secretaresse bij FysioDomstad is een mooie stap in de richting van sportmassage: mijn droom! Vanaf april start ik met deze opleiding en ondertussen neem ik al jullie telefoontjes aan om afspraken in te plannen. Daarna hoop ik jullie natuurlijk ooit op mijn massagebank te verwelkomen!

Zelf kan ik af en toe ook een sportmassage gebruiken. In mijn vrije tijd sport ik graag! Krachttraining, yoga en hardlopen zijn wekelijkse kost. Aankomend jaar start ik met trainen op de fiets om in 2024 mee te doen aan Alpe d’HuZes. Nog een droom die uitkomt: geld inzamelen voor een goed doel en daar een sportieve prestatie tegenover zetten. In dit geval het beklimmen van de berg Alpe d’Huez voor het KWF.

Los van al die sportiviteit blijf ik als geboren Brabander het meest genieten van ontspannen met vrienden, onder het genot van een borrel (en het liefst met carnavalskleding aan)!

Tot in de gezellige praktijk!

[email protected]

Bekijk ook onze visie en onze partners.

 

Over ons

Openingstijden

Ma
8:00 - 21:00
Di
8:00 - 21:00
Wo
8:00 - 21:00
Do
8:00 - 21:00
Vr
8:00 - 18:00
Za
9:00 - 15:00

Gratis (sport) inloopspreekuur

Di
18:00 - 19:00

Maak hier een afspraak

Locaties

Utrecht Herenstraat – Centrum

Utrecht Oost - Stadion

Utrecht Nachtegaalstraat – Buiten Wittevrouwen

Neem contact op

Vragen, of snel hulp nodig? Bel of neem contact op via het onderstaande formulier.
U kunt voor afspraken en spoed natuurlijk ook telefonisch contact met ons nemen.

    1. Voor- en achternaam

    2. E-mailadres

    3. Telefoonnummer

    4. Bericht

    Via dit formulier stuur je een e-mailbericht aan ons. Wij reageren zo snel mogelijk om je van hulp te voorzien.