Centrum: 030-292 00 21 / Stadion: 030-7603757 [email protected]

het team

Roeland van der Put

Fysiotherapeut en master in de manuele therapie

roeland2“Ik heb na mijn opleiding fysiotherapie aan de “Internationale Academie voor fysiotherapie Thim van der Laan” 5 jaar als fysiotherapeut in het centrum van Utrecht gewerkt. Daarna heb ik mijn vleugels uitgeslagen en ben ik de studie manuele therapie in Australië gaan doen. Na deze opleiding heb ik de opleiding sportrevalidatie, onderdeel van de master sportfysiotherapie, gevolgd te Papendal.

Middels veel verschillende cursussen heb ik mij zo breed mogelijk gespecialiseerd om bij de start van FysioDomstad de patiënten veel te kunnen bieden. Naast het behandelen van patiënten en het vergaren van kennis vind ik het ook belangrijk om kennis te verspreiden. Dit is de reden dat ik les geef en de afgelopen 10 jaar stagiaires fysiotherapie heb begeleid. Dit zal ik in de toekomst bij FysioDomstad ook weer gaan doen.

Naast mijn werk speel ik drums en piano in een band. Tevens doe ik aan sporten, te weten wielrennen, tennis, zwemmen en af en toe hardlopen.”

Mijn Linkedin
[email protected]

Dorien Agterberg

Fysiotherapeut en master in de Sportfysiotherapie

dorien2“In 2006 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en sindsdien heb ik in meerdere praktijken gewerkt. Ik heb hierbij ervaring opgedaan in onder andere orthopedische revalidatie en de behandeling van sport gerelateerde klachten. Mijn kennis van de bewegende en sportende mens heb ik verder uitgebreid door de 3 jarige master-opleiding Sportfysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. De opleiding sportfysiotherapie heb ik in 2014 met succes afgerond. Daarnaast heb ik onder andere de cursussen “Mulligan Concept” (manueel behandelen) en “Medical Taping Concept” gedaan.

Door mijn opleiding sportfysiotherapie en ruime ervaring ben ik in staat om zowel op de behandelbank als in de oefenzaal mensen goed te behandelen en te begeleiden. Met name in het laatste sport-specifieke deel van de revalidatie ben ik gespecialiseerd, waarbij ik gebruik maak van onder andere een sportanalyse (energiesystemen, grond motorische eigenschappen en specifieke bewegingen). Ik behandel alle gewrichten maar mijn voorkeur gaat uit naar schouders, knieën en enkels. Bij een behandeltraject heb ik een brede blik en werk ik naar een vooraf opgesteld einddoel, met gedeelde verantwoordelijkheid met de patiënt. Op deze manier hoop ik dat mensen weer snel en verantwoord kunnen bewegen en sporten.

Vanaf november 2014 ben ik mede-eigenaar van FysioDomstad. Ik zie dit als een nieuwe uitdaging waarbij ik veel zin heb om (sport)fysiotherapie te kunnen combineren met het verder vormgeven van de praktijk. Naast de behandelingen ga ik ook nieuwe onderzoeks- en behandelprotocollen ontwikkelen waarbij ik gebruik maak van de nieuwste inzichten in ons vak.

In mijn vrije tijd sport ik graag (hardlopen en tennis). Daarnaast lees ik graag en doe ik leuke dingen met vrienden, mijn partner Roeland en zoontje Noah.”

Mijn Linkedin
[email protected]

Anne-Marie Hoeve

Fysiotherapeute

annemarie2“Naast mijn opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik mij geprofileerd in manueel therapeutisch handelen aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en cursussen sportfysiotherapie, myofasciale triggerpoint therapie, valpreventie gevolgd. Ook heb ik mij verdiept in schouder, knie, nek en lage rugklachten. In mijn laatste jaar heb ik als assistent fysio op de afdeling orthopedie en neurologie gewerkt in Naarden.

Direct vanuit mijn stage bij Roeland ben ik aan de slag gegaan als deel van het FysioDomstad team in september 2014. Hier heb ik mijn kennis en ervaring uitgebreid en ben in september 2016 begonnen met de Master of Science in orthopedische manuele therapie.

Ik vind het belangrijk om samen met het team goede kwaliteit aan de patiënt te kunnen bieden. Daarom houd ik mij veel bezig met kwaliteit, innovatie en externe contactvorming.

In mijn vrije tijd ben ik vrijwel altijd aan het sporten zoals basketbal, spinning en hardlopen. In mijn jeugd heb ik vooral aan ballet en streetdance gedaan. Als ik niet aan het sporten ben zit ik achter mijn pc of ben van vrienden of familie aan het genieten. ”

Mijn Linkedin
[email protected]

Annabel Regtvoort

Fysiotherapeut en Master of Science in de sportfysiotherapie in opleiding

annabel2“Sinds 2012 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Het delen van kennis en samen met de patiënt werken naar een einddoel maken me enthousiast. Na mijn afstuderen ben ik al snel begonnen met extra scholing. Ik vind het van belang om hoge kwaliteit te kunnen bieden en op de hoogte te zijn van actuele ontwikkelingen. Ervaring heb ik in zowel het werken in een praktijk als in een ziekenhuis (Sint Maartenskliniek te Woerden). Hierdoor heb ik me veelzijdig kunnen ontwikkelen, van bijvoorbeeld rug klachten tot het revalideren kort na een operatie of ziekenhuisopname. Ook pas ik dry needling toe. Een onderdeel van fysiotherapeutische behandeling die effectief kan zijn in het herstel van spieren.

Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut bij FysioDomstad in Utrecht, ben ik in diezelfde stad aan het studeren om Master of Science in de sportfysiotherapie te worden. Een studie die pittig, maar ontzettend leuk is. Met deze achtergrond ben ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kijk ik met een frisse blik naar de sportieve patiënten die bij FysioDomstad komen.

Sport heeft me altijd geïnteresseerd en is iets waar ik in mijn vrije tijd ook veel aandacht aan besteed. Ik schaats al jaren en ben daardoor ook actief op de racefiets en skeelers. In het verleden heb ik ook geturnd en gedanst. Naast sporten hou ik ervan om tijd door te brengen met vrienden, ben ik graag in de stad en luister ik graag naar muziek.”

Mijn Linkedin
[email protected]

Jaap de Kok

Fysiotherapeut en master in de manuele therapie

“Al vanaf de eerste keer dat mijn eigen enkel ingetaped moest worden op mijn 12e, wist ik dat ik fysiotherapeut wilde worden. Hoe mooi is het om iemand te kunnen helpen bij het blijven beoefenen van zijn sport, hobby of werk!

In 2003 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond. Doordat ik veelal in grote, sport gespecialiseerde praktijken werkzaam ben geweest, heb ik heel veel ervaring met sport blessures. De afgelopen jaren hebben o.a. de opleiding manuele therapie, echografie, dry needling en Mulligan ervoor gezorgd, dat mijn ‘gereedschapskist’ om deze klachten te behandelen, steeds voller is geraakt.

Ik vind het bijzonder leuk om kennis te delen, daarom ook combineer ik mijn werkzaamheden als manueel therapeut met die van Docent aan de opleiding Fysiotherapie THIM te Nieuwegein. Vrije tijd vul ik op met de sporten tennis en triatlon.

Mensen bewust maken van wat ons lichaam allemaal voor mogelijkheden heeft, het in stand houden danwel vergroten van een actieve leefstijl, zijn de pijlers van mijn therapeutisch handelen.

Bij Fysiodomstad ben ik terecht gekomen in een hele frisse en professionele praktijk, waar fysiotherapie op hoog niveau wordt bedreven. Het is heel prettig om te werken met mensen die allemaal hetzelfde doel hebben; zorgen dat fysiotherapie een meerwaarde is voor iedereen die het nodig heeft!”

[email protected]

Laurens Timmer

Fysiotherapeut

Als jongen die voortkomt uit een echte schaatsfamilie, is sporten en bewegen er bij mij met de paplepel ingegoten. Schaatsen doe ik in de winter. Wielrennen, hardlopen en skeeleren in de zomer. Vanuit mijn eigen voorliefde voor sport en mijn ervaringen wat het is om met je lijf niet te kunnen doen wat je graag zou willen, ben ik fysiotherapeut geworden. Ik vind het bijzonder om steeds weer tegen te komen dat lijf en geest in elkaar verstrengeld zijn.
In 2008 werd ik fysiotherapeut en in 2015 werd ik master of science in de sportfysiotherapie. Nu zet ik de laatste stappen om af te studeren als Professioneel communicator bij Phoenixopleiding in Utrecht.

Als Sportfysiotherapeut en als Professioneel communicator laat ik mijn kennis over lijf en geest jou aan den lijve ondervinden. Zo kan ik samen met jou gericht werken aan je gestelde doel en doen wat nodig is.
Bij Fysiodomstad kan ik werken in een zeer professioneel klimaat. Waarbij de samenwerking met collega’s steeds wordt opgezocht. Het is voor mij een voorrecht om in deze sfeer met jou aan je herstel te werken. Tot snel.

[email protected]

Merel Essink

Fysiotherapeute

Het enthousiasme voor sport en bewegen is bij mij al vroeg begonnen. Opgegroeid in een wielergezin deed ik al vroeg aan wielrennen en hardlopen. Deze affiniteit met sport heb ik verder uitgebreid met deelname aan sportbesturen en het geven van zwemles aan mensen met lichamelijke klachten. Ook heb ik aan den lijve ondervonden wat het is als je lichaam niet doet wat je wilt dat het doet, iets wat mijn enthousiasme voor het vak fysiotherapie echter versterkt heeft.
Sinds 2015 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Door in verschillende particuliere praktijken gewerkt te hebben met diverse doelgroepen, heb ik mij therapeutisch breed ontwikkeld.
Bij FysioDomstad zie ik alle soorten klachten, die ik zowel in de behandelkamer als in de zaal behandel. Mijn voorkeur gaat uit naar nek/schouder- en rugklachten. Ik vind het belangrijk om samen met patiënten een doel te stellen en daar samen aan te werken. Kwaliteit in mijn werk vind ik erg belangrijk. De samenwerking tussen collega’s wordt vaak opgezocht waardoor kennis voortdurend onderling gedeeld wordt. Dit alles in het belang van de patiënt.
Naast mijn werk bij FysioDomstad doe ik aan wielrennen en hardlopen en houdt ik van koken, op reis gaan en muziek.

[email protected]

Guus van Ham

Fysiotherapeut

Sport en bewegen is mijn hele leven al een belangrijke uitlaatklep, samen met een team gaan voor de winst of gewoon ontspannen door jezelf uit te dagen. Door het jaar heen doe ik zelf aan voetbal,  kracht training, Tai-Chi, in de zomer doe ik aan wielrennen en loop ik af en toe hard. Ik ben fysiotherapeut geworden omdat het mij fascineert hoe het menselijk lichaam werkt en hoe lichaam en geest verbonden zijn. Ik heb ook aan den lijve ondervonden hoe uitdagend het kan zijn om weer in beweging te komen als je lichaam even niet meer thuis geeft zoals je gewend bent.

Het niet meer goed kunnen bewegen op het niveau dat je voor ogen hebt kan veel impact hebben op jou als persoon en soms ook op je omgeving. Door samen te kijken naar wat hier aan ten grondslag ligt en vervolgens te bepalen wat nodig is om jou doelen te bereiken zie ik als de mooiste uitdaging als therapeut.

Mensen kennen mij als een enthousiast en gedreven persoon. Ik ontwikkel mij graag en probeer zoveel mogelijk te handelen op basis van de beste en meest recente wetenschappelijke inzichten. Dit doe ik door naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut ook mee te werken aan de organisatie van nascholing voor Fysiotherapeuten. Door deze combinatie blijf ik goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en dat probeer ik om te zetten in effectieve behandelingen voor jou.

Graag tot snel in de praktijk

[email protected]

Jasmijn van Blijswijk

Fysiotherapeut

[email protected]

[submenu]Bekijk ook onze visie en onze partners.[/submenu]

Over ons

Openingstijden

Ma
8:00 - 21:00
Di
8:00 - 21:00
Wo
8:00 - 21:00
Do
8:00 - 21:00
Vr
8:00 - 18:00
Za
9:00 - 15:00

Gratis (sport) inloopspreekuur

Di
19:00 - 20:00

op locatie Utrecht Centrum

Locaties

Utrecht Centrum

Utrecht Oost - Galgenwaard

Neem contact op

Vragen, of snel hulp nodig? Bel of neem contact op via het onderstaande formulier.
U kunt voor afspraken en spoed natuurlijk ook telefonisch contact met ons nemen.