Centrum: 030-292 00 21 / Stadion: 030-7603757 [email protected]

het team

Roeland van der Put

Mede-eigenaar, fysiotherapeut en master in de manuele therapie

roeland2Ik heb na mijn opleiding fysiotherapie aan de “Internationale Academie voor fysiotherapie Thim van der Laan” 5 jaar als fysiotherapeut in het centrum van Utrecht gewerkt. Daarna heb ik mijn vleugels uitgeslagen en ben ik de studie manuele therapie in Australië gaan doen. Na deze opleiding heb ik de opleiding sportrevalidatie, onderdeel van de master sportfysiotherapie, gevolgd te Papendal.

Middels veel verschillende cursussen heb ik mij gespecialiseerd om bij FysioDomstad de patiënten veel te kunnen bieden. Naast het behandelen van patiënten en het vergaren van kennis vind ik het ook belangrijk om kennis te verspreiden. Dit is de reden dat ik les heb gegeven aan de Hogeschool Utrecht en 10 jaar stagiaires fysiotherapie heb begeleid. Momenteel geef ik binnen de praktijk kennis door aan collega’s en in de toekomst wil ik weer stagebegeleiding gaan doen. Buiten FysioDomstad ben ik osteopaat bij Chris Vos te Amersfoort en momenteel ben ik bezig met de opleiding sportosteopathie. Ik heb passie voor mijn vak en ga tot het uiterste om samen met de patiënt die bij mij komt een goede oplossing te vinden voor de problemen die spelen. Klachten
ontstaan vaak vanuit multifactoriële oorzaak, dit maakt de puzzel vaak moeilijk, erg boeiend en een uitdaging. Ik ga graag die uitdaging aan. Ik ben samen met mijn vriendin Dorien eigenaar van de praktijk, je kunt het een familiebedrijf noemen. Naast mijn werk breng ik graag tijd door met Dorien en onze twee zoons Noah en Tygo. Als hobby speel ik drums en piano in een band. Tevens
doe ik aan sporten, te weten wielrennen, hardlopen en af en toe mountainbiken.

Mijn Linkedin
[email protected]

Dorien Agterberg

Mede-eigenaar, Fysiotherapeut en master of science in de sportfysiotherapie

dorien2In 2006 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en sindsdien heb ik in meerdere praktijken gewerkt. Ik heb hierbij ervaring opgedaan in onder andere orthopedische revalidatie en de behandeling van sport gerelateerde klachten. Mijn kennis van de bewegende en sportende mens heb ik verder uitgebreid door de 3 jarige master-opleiding Sportfysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. De opleiding sportfysiotherapie heb ik in 2014 met succes afgerond. Daarnaast heb ik cursussen gedaan in onder andere medical taping, dry needling, mulligan en orthomoleculaire voeding.

Door mijn opleiding sportfysiotherapie en ruime ervaring ben ik in staat om zowel op de behandelbank als in de oefenzaal mensen goed te behandelen en te begeleiden. Met name in het laatste sport-specifieke deel van de revalidatie ben ik gespecialiseerd, waarbij ik gebruik maak van onder andere een sportanalyse (energiesystemen, grond motorische eigenschappen en specifieke bewegingen). Ik behandel alle gewrichten maar mijn voorkeur gaat uit naar schouders, knieën en enkels. Bij een behandeltraject heb ik een brede blik en werk ik naar een vooraf opgesteld einddoel, met gedeelde verantwoordelijkheid met de patiënt. Op deze manier hoop ik dat mensen weer snel en verantwoord kunnen bewegen en sporten.

Ik ben samen met mijn vriend Roeland eigenaar van FysioDomstad. We wonen in Amersfoort met onze twee jongens Noah en Tygo. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten (tennis, yoga en fietsen), ravotten met de kids in de natuur, koken en lezen.

Mijn Linkedin
[email protected]

Annabel Regtvoort

Fysiotherapeut en Master of Science in de sportfysiotherapie in opleiding

annabel2De academie voor lichamelijke opvoeding of fysiotherapie studeren, een keuze die ik jaren geleden had en die ik herken en vaker terug hoor onder jongeren. Deze voorkeur komt vaak voort uit een passie voor sport en zorg, zo ook bij mij. Van jongs af aan schaats ik met veel plezier en ook dansen is iets waar ik mijn energie goed in kwijt kan. Continu opzoek naar de juiste balans tussen allerlei factoren die sport zo ingewikkeld kunnen maken. Een uitdaging die ik graag bij mezelf zoek, maar ook graag aan ga met de sporters die ik zie bij Fysiodomstad.

In 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan Hogeschool Utrecht. Dit is ook de plek waar ik in 2017 mijn Master Sportfysiotherapie heb afgerond en sindsdien tevens werk als docent. In de praktijk zie ik vooral sporters met problemen aan de lage rug en de gehele onderste extremiteit. Vooral de meer complexe revalidatie trajecten, zoals na een knie operatie of begeleiding bij vaak terugkerende of langdurige klachten zie ik als een mooie puzzel die ik graag samen met jou analyseer en probeer op te lossen. Ook heb ik vanuit mijn kennis over inspanningsfysiologie en trainingsleer oog voor factoren die een prestatie, zowel negatief als positief kunnen beïnvloeden.

Bij Fysiodomstad werk ik veel samen met mijn collega’s met eenzelfde visie en hart voor sport. Tijdens een afspraak met mij kun je iemand tegenkomen die zich in de eindfase van de Master. Sportfysiotherapie bevindt en kijken we samen naar de beste oplossing voor jou probleem.

Graag tot dan!

Mijn Linkedin
[email protected]

Jaap de Kok

Fysiotherapeut en master in de manuele therapie

Al vanaf de eerste keer dat mijn eigen enkel ingetaped moest worden op mijn 12e, wist ik dat ik fysiotherapeut wilde worden. Hoe mooi is het om iemand te kunnen helpen bij het blijven beoefenen van zijn sport, hobby of werk!

In 2003 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond. Doordat ik veelal in grote, sport gespecialiseerde praktijken werkzaam ben geweest, heb ik veel ervaring met sport blessures. De afgelopen jaren hebben o.a. de opleiding manuele therapie, echografie en Mulligan ervoor gezorgd, dat mijn ‘gereedschapskist’ om deze klachten te behandelen, steeds voller is geraakt.

Mijn vrije tijd wordt grotendeels ingevuld door mijn vaderschap van 3 kinderen, hardlopen en tennis. Daarnaast ben ik wekelijks 1 dag in de week werkzaam als hovenier waarna mijn batterij weer helemaal opgeladen is.

Mensen bewust maken van wat ons lichaam allemaal voor mogelijkheden heeft, het in stand houden danwel vergroten van een actieve leefstijl, zijn de pijlers van mijn therapeutisch handelen. Ook vind ik het bijzonder leuk om kennis te delen, ik betrek mijn clienten daarom dan ook zoveel als mogelijk bij het behandelproces.
Bij Fysiodomstad ben ik terecht gekomen in een hele frisse en professionele praktijk, waar fysiotherapie op hoog niveau wordt bedreven. Het is heel prettig om te werken met mensen die allemaal hetzelfde doel hebben; zorgen dat fysiotherapie een meerwaarde is voor iedereen die het nodig heeft!”

[email protected]

Laurens Timmer

Fysiotherapeut

Als jongen die voortkomt uit een echte schaatsfamilie, is sporten en bewegen er bij mij met de paplepel ingegoten. Schaatsen doe ik in de winter. Wielrennen, hardlopen en skeeleren in de zomer. Vanuit mijn eigen voorliefde voor sport en mijn ervaringen wat het is om met je lijf niet te kunnen doen wat je graag zou willen, ben ik fysiotherapeut geworden. Ik vind het bijzonder om steeds weer tegen te komen dat lijf en geest in elkaar verstrengeld zijn.
In 2008 werd ik fysiotherapeut en in 2015 werd ik master of science in de sportfysiotherapie. Nu zet ik de laatste stappen om af te studeren als Professioneel communicator bij Phoenixopleiding in Utrecht.

Als Sportfysiotherapeut en als Professioneel communicator laat ik mijn kennis over lijf en geest jou aan den lijve ondervinden. Zo kan ik samen met jou gericht werken aan je gestelde doel en doen wat nodig is.

Bij Fysiodomstad kan ik werken in een zeer professioneel klimaat. Waarbij de samenwerking met collega’s steeds wordt opgezocht. Het is voor mij een voorrecht om in deze sfeer met jou aan je herstel te werken. Tot snel.

[email protected]

Merel Essink

Fysiotherapeute

Het enthousiasme voor sport en bewegen is bij mij al vroeg begonnen. Opgegroeid in een wielergezin deed ik al vroeg aan wielrennen en hardlopen. Deze affiniteit met sport heb ik verder uitgebreid met deelname aan sportbesturen en het geven van zwemles aan mensen met lichamelijke klachten. Ook heb ik aan den lijve ondervonden wat het is als je lichaam niet doet wat je wilt dat het doet, iets wat mijn enthousiasme voor het vak fysiotherapie echter versterkt heeft.
Sinds 2015 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Door in verschillende particuliere praktijken gewerkt te hebben met diverse doelgroepen, heb ik mij therapeutisch breed ontwikkeld.
Bij FysioDomstad zie ik alle soorten klachten, die ik zowel in de behandelkamer als in de zaal behandel. Mijn voorkeur gaat uit naar nek/schouder- en rugklachten. Ik vind het belangrijk om samen met patiënten een doel te stellen en daar samen aan te werken. Kwaliteit in mijn werk vind ik erg belangrijk. De samenwerking tussen collega’s wordt vaak opgezocht waardoor kennis voortdurend onderling gedeeld wordt. Dit alles in het belang van de patiënt.
Naast mijn werk bij FysioDomstad doe ik aan wielrennen en hardlopen en houdt ik van koken, op reis gaan en muziek.

[email protected]

Guus van Ham

Fysiotherapeut

Sport en bewegen is mijn hele leven al een belangrijke uitlaatklep, samen met een team gaan voor de winst of gewoon ontspannen door jezelf uit te dagen. Door het jaar heen doe ik zelf aan voetbal,  kracht training, Tai-Chi, in de zomer doe ik aan wielrennen en loop ik af en toe hard. Ik ben fysiotherapeut geworden omdat het mij fascineert hoe het menselijk lichaam werkt en hoe lichaam en geest verbonden zijn. Ik heb ook aan den lijve ondervonden hoe uitdagend het kan zijn om weer in beweging te komen als je lichaam even niet meer thuis geeft zoals je gewend bent.

Het niet meer goed kunnen bewegen op het niveau dat je voor ogen hebt kan veel impact hebben op jou als persoon en soms ook op je omgeving. Door samen te kijken naar wat hier aan ten grondslag ligt en vervolgens te bepalen wat nodig is om jou doelen te bereiken zie ik als de mooiste uitdaging als therapeut.

Mensen kennen mij als een enthousiast en gedreven persoon. Ik ontwikkel mij graag en probeer zoveel mogelijk te handelen op basis van de beste en meest recente wetenschappelijke inzichten. Dit doe ik door naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut ook mee te werken aan de organisatie van nascholing voor Fysiotherapeuten. Door deze combinatie blijf ik goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en dat probeer ik om te zetten in effectieve behandelingen voor jou.

Graag tot snel in de praktijk

[email protected]

Jasmijn van Blijswijk

Fysiotherapeut en Master Manueel Therapeut

Mijn hele jeugd heb ik op hoog niveau getennist. Ik bereikte een zodanig niveau dat ik na mijn middelbare schooltijd twee jaar full time getennist heb. Een fantastische en leerzame ervaring. Helaas kende deze periode ook mindere momenten omdat ik vaak blessures had. Daardoor bezocht ik regelmatig een fysiotherapeut en zo is de liefde voor het vak ontstaan. Ik ben begonnen met de opleiding fysiotherapie en in 2010 ben ik afgestudeerd bij de internationale opleiding voor fysiotherapie Thim van der Laan. Direct na mijn studie kreeg ik een baan aangeboden bij een fysiotherapiepraktijk in Utrecht. Tijdens mijn loopbaan daar ben ik in 2013 afgestudeerd als Master Manueel Therapeut aan de SOMT en ben ik werkzaam geweest bij een praktijk die gespecialiseerd is in de behandeling van hand en pols problematiek. Ik heb een brede interesse in de gezondheidszorg en ben geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen. Zo ben ik de afgelopen jaren betrokken geraakt bij een online zorg concept voor mensen met klachten aan het steun- en bewegingsapparaat en heb ik een opleiding bedrijfskunde in de zorg gedaan.

Door mijn ervaring als topsporter begrijp ik hoe belangrijk het is om goede en kundige begeleiding te krijgen om blessureleed te voorkomen en te verhelpen. Of je nu klachten ervaart tijdens het sporten, je werk, studie of in het dagelijks leven; bij mij ben je aan het goede adres om samen te werken aan een vlot herstel.

Als ik niet aan het werk ben geniet ik samen met mijn vriend van onze twee dochters. Ook ga ik regelmatig tennissen, hardlopen of wielrennen. Ik ga graag uit eten en drink vaak een bakkie koffie buiten de deur met vrienden of mijn gezin.

[email protected]

Suzan van Nooijen

Administratie

Toen ik de kans kreeg om het FysioDomstad team te versterken, hoefde ik niet lang na te denken, want dat wilde ik graag.

Op maandag- en donderdagochtend neem ik de telefoon op om afspraken in te plannen of te verzetten. Als je een voicemail hebt ingesproken of email hebt gestuurd, bel ik je terug. Ik zet me ervoor in om de beste match qua fysiotherapeut te vinden op basis van de klachten en beschikbaarheid. Ik hou me ook bezig met de administratie.

Als ik niet aan het werk ben voor FysioDomstad, zorg ik voor mijn ouders die op leeftijd zijn. Verder luister ik graag naar muziek, klussen mijn vriend en ik graag aan ons huis om het nog mooier te maken en we gaan regelmatig op pad met onze hond Boris, we vinden het heerlijk om naar het strand te gaan.

[email protected]

Bekijk ook onze visie en onze partners.

Over ons

Openingstijden

Ma
8:00 - 21:00
Di
8:00 - 21:00
Wo
8:00 - 21:00
Do
8:00 - 21:00
Vr
8:00 - 18:00
Za
9:00 - 15:00

Gratis (sport) inloopspreekuur

Di
19:00 - 20:00

op locatie Utrecht Centrum

Locaties

Utrecht Centrum

Utrecht Oost - Galgenwaard

Neem contact op

Vragen, of snel hulp nodig? Bel of neem contact op via het onderstaande formulier.
U kunt voor afspraken en spoed natuurlijk ook telefonisch contact met ons nemen.