Centrum: 030-292 00 21 / Stadion: 030-7603757 [email protected]

Patienten

Sanne

odile “Al jaren loop ik regelmatig hard. Met plezier en zonder al te veel moeite loop ik een aantal halve marathons per jaar. Dus werd het tijd voor een nieuwe uitdaging; mijn eerste marathon. In oktober 2016 moest het gebeuren. De voorbereiding verliep vlekkeloos, tot ik 3 maanden van te voren plots last kreeg van scherpe pijn in mijn linker knie: een lopersknie. Ik zag mijn marathon droom al in duigen vallen.

Ik klopte gelijk bij Roeland aan. Ik was hiervoor nog nooit bij een fysio geweest, maar ik wilde nu koste wat kost proberen die marathon te lopen. Na 2 behandelingen (dry needling, manuele therapie, oefentherapie en loopanalyse) verdween de scherpe pijn in mijn knie en mocht ik weer langzaam gaan opbouwen.

Met mijn conditie zat het nog wel goed, maar ging die knie het wel houden? Uiteindelijk heb ik in 2 maanden mijn loopafstand weer uitgebreid van 3 km naar 30 km, zonder pijn! 18 oktober was het zover, de marathon in Amsterdam. Ik heb deze pijnvrij binnen de 4 uur uit kunnen lopen. Iets wat ik 2 maanden geleden absoluut niet voor mogelijk had gehouden!”

Vincent

vincent “Na een zware trainingsperiode en de Triathlon van Alp D’huez in 4 weken twee keer zeer zwaar door mijn rug gegaan. Dit resulteerde in het niet meer kunnen lopen of rechtop staan zonder het gevoel te hebben dat iemand je ruggengraat inclusief de zenuwen in je benen uit je lichaam probeert te werken met een theelepeltje.

Door de behandeling van Roeland eerst van de continue pijn afgekomen om vervolgens de belastbaarheid weer op te bouwen. Het mooie aan dit plan was dat het een grove lijnen vast stonden maar dat de behandeling iedere keer werd afgestemd de snelheid van mijn herstel. Gelukkig kon ik een groot gedeelte van de oefeningen thuis zelf uitvoeren omdat ze goed beschreven waren, hierdoor kon ik zelf de snelheid van mijn herstel beïnvloeden. Hierbij kon ik zelfs tijdens de behandelingen weer beginnen met trainen.

Een half jaar verder kan ik weer voluit trainen, en zijn de eerste wedstrijden al weer gepland. Ik had niet verwacht dat ik van het einde van de straat niet kunnen halen in 5 maanden weer hersteld ben zodat ik een halve marathon kan lopen en de dag erna 175 km pijnvrij kan fietsen.”

 

Odile

odile “Ik ben 16 jaar en ben naar Roeland gegaan vanwege pijn in mijn onderrug. Deze heb ik opgelopen bij het zeilen. Ik ben een jeugdtopsporter, ik ga namelijk naar wereldkampioenschappen, de jeugd olympische spelen en andere internationale wedstrijden op hoog niveau. Ik had nog nooit eerder klachten gehad en was dus ook nog nooit eerder naar een fysiotherapeut geweest.

Bij Roeland verliep alles gelijk prettig. Hij heeft een erg professionele aanpak en betrekt je bij het gehele proces. Doormiddel van bijvoorbeeld de echo , snap je veel beter waar de pijn vandaan komt en wat er met je spieren gebeurt. Na enkele behandelingen ,heb ik nu geen pijn meer. Met de core en balans oefeningen die Roeland me heeft meegegeven, blijf ik doorgaan, deze zijn namelijk altijd handig om een een fit lichaam te behouden.”

 

Edwin

ed“Deskundig, professioneel, persoonlijk, flexibel en vasthoudend. Dit zijn de woorden die het vakmanschap van mijn fysiotherapeut Anne-Marie Hoeve karakteriseren. Vanaf december 2014 tot op heden word ik tweemaal per week behandeld en begeleid door Anne-Marie. De eerste ontmoeting was in het zorghotel waar ik verbleef na een tweede zware aorta-operatie in anderhalf jaar tijd. Vanwege ernstige complicaties die optraden na de operatie was ik fysiek volledig gesloopt. Ik kon na vijf weken ziekenhuisopname nauwelijks meer lopen. Naast het fysieke ongemak was het ook mentaal zwaar. Zeker, omdat ik in het recente verleden een zeer frequent en fanatiek bezoeker was van de sportschool. Maar ik was vastbesloten zoveel mogelijk de oude te worden, beseffende dat het een lang en intensief proces zou worden.  Bij dit herstelproces speelt Anne-Marie tot op de dag van vandaag een zeer belangrijke rol. Door haar vakmanschap en persoonlijkheid (mede gevormd door haar actieve sportcarriere) is elk consult voor mij een stapje op weg naar het terugwinnen van kracht, energie, balans en vertrouwen.”

 

Stefanie

stefanie“Ik ben bij Roeland onder behandeling gekomen vanwege een nekprobleem. Wat ik prettig vind aan Roeland is dat hij steeds verteld wat hij gaat doen en waarom hij dat gaat doen. Hij legt duidelijk uit waarom hij een bepaalde techniek toepast. Door deze transparante aanpak krijg je het gevoel echt samen het behandeltraject in te gaan en te doorlopen.

Naast het feit dat ik Roeland heb ervaren als een zeer professionele therapeut is het ook nog eens een zeer prettig persoon. Hij toont erg veel interesse in de mens achter zijn patiënt, is sociaal breed en zeer inlevend.

Roeland is een toptherapeut en een topvent!”

 

Liesbeth

“Ik ben Liesbeth, ik ben een studente, wonend in Utrecht.
Voordat ik fysiotherapie bij Roeland van der Put startte, had ik al lange tijd schouderklachten. Ik had vaak en veel pijn in mijn schouder, dit belemmerde me in mijn dagelijkse functioneren. De pijn die ik in mijn schouder had, kwam vaak onverwachts opzetten. Deze was zo heftig, dat ik moest gaan liggen en medicatie moest gebruiken, om het iets te laten zakken. Dit betekende dat ik dingen zoals autorijden, naar festivals gaan en gewoonweg op mijn schouder liggen niet meer kon doen.

Na verschillende fysiotherapiebehandelingen die niet voldoende hielpen, kwam ik terecht bij Roeland van der Put. Ik vond de behandelingen die hij gaf altijd erg prettig, doordat de behandelingen vrijwel altijd pijnvrij waren! Daarnaast kreeg ik heel veel uitleg over mijn klachten, zowel over hoe de pijn ontstond, als over hoe ik hier zelf mee om kon gaan. Hierdoor kreeg ik inzicht in het probleem en kreeg ik het idee dat ik niet alleen de behandeling passief onderging, maar actief bezig was mijn probleem op te lossen.

Ik ben erg tevreden over het resultaat na de gehele behandelperiode. Ik ben niet meer beperkt in het bewegen van mijn schouder, ik heb weer geleerd hoe ik mijn schouder kan ontspannen, maar het belangrijkste is dat ik geen pijn meer heb!”

 

Delia

delia

“Ik ben Delia, 20 jaar. 5/6 Jaar geleden ben ik met een judotoernooi verkeerd gevallen en heb sindsdien last van mijn rug. De ene keer had ik er heel erg last van en de andere keer bijna niet. Dit stond los van de activiteiten die ik deed. Wel had ik bij lang staan/lopen meer last. Ik heb een aantal fysiotherapeuten bezocht. In het begin hielp het altijd wel, maar vaak na een maand of twee maanden keerde het weer terug.

Roeland pakte mijn rugklachten op een andere manier aan en richtte zich op mijn doel. Ik heb echt het gevoel dat het nu een stuk beter gaat. Eind januari 2014 was mijn laatste behandeling en bijna 3 maanden later ben ik nog steeds zo goed als klachtenvrij.”

 

MvZ

“Na meerdere fysiotherapeuten eindelijk resultaat!

Al enkele jaren heb ik last van mijn onderrug met uitstraling naar mijn linkerbeen. De momenten waarop ik last had wisselde en kwam vooral voor bij overbelasting. Mijn favoriete sport tennis kon ik hierdoor niet altijd naar behoren beoefenen en dat was ook de reden waarom ik naar een fysiotherapeut ben gegaan een paar jaar geleden. Echter de klachten bleven terugkomen en ook andere fysiotherapeuten konden het probleem niet verhelpen. Tot het moment dat ik bij Roeland kwam.

Hij heeft een hele andere aanpak gedaan dan ik gewend was. Dit uitte zich in video opnames bij mijn tennis, dry needling toepassen tot het sterker maken van mijn kleine spieren (ipv de grote spieren). Daarnaast is hij een zeer gepassioneerd in zijn vak en kan dit in gemakkelijke taal vertellen. Dit alles heeft als resultaat gehad dat ik alle dagelijkse activiteiten zonder pijnklachten kan uitvoeren en mijn sport onbevangen kan uitoefenen.”

 

J. de Feijter

feijter

“Ik ben onder behandeling van Roeland van der Put geweest vanwege een blessure aan mijn bovenrug. Waar andere behandelaars geen of weinig resultaat boekten, wist hij door manuele therapie en door een aangepast fitness programma de klachten te verhelpen. Als klachten soms terugkeren, weet hij deze weer effectief te behandelen. Roeland heeft een grote kennis van het lichaam en zijn behandeling is doelgericht en met resultaat. Het is goed te merken dat je door een echte professional geholpen wordt. Ik kan hem daarom van harte aanbevelen!”

 

Ron van de Put

“Al enkele jaren had ik naar aanleiding van sportblessures en trauma als gevolg van ongevallen last van mijn schouder. Beperkingen in de beweeglijkheid, pijn en krachtverlies. Dat nam zodanige vormen aan dat er echt iets aan moest gebeuren. Zo ben ik terechtgekomen bij Fysio Domstad en werd Anne-Marie de behandelend fysiotherapeute. Bij het intakegesprek werd mij al snel duidelijk dat zij deskundig is en, op een goede manier, ook wel een no-nonsense mentaliteit heeft. Daarbij is het team van Fysio Domstad multi-disciplinair en daarvan wordt ook goed gebruik gemaakt. In mijn geval van een echo om de gewrichten en kapsels te bekijken, dry needling om bepaalde spieren extra te stimuleren en van oefeningen van de sportfysiotherapeut om het bewegingsapparaat met de juiste focus te versterken en optimaal te laten samenwerken. Anne-Marie maakte met haar behandelingen de hele schouder weer beweeglijker en verklevingen los, gaf adviezen en droeg huiswerk op. De behandelingen en oefeningen waren niet altijd makkelijk en pijnloos, maar wel erg effectief. In die 3 maanden zit ik weer op zo’n 95% en dat had ik eerlijk gezegd zelf niet verwacht. Dus wat dat betreft heel erg bedankt Anne-Marie en het Team van Fysio Domstad. A job very well done! Ik kan weer alles met mijn schouder doen. Super!”

Testimonials

Openingstijden

Ma
8:00 - 21:00
Di
8:00 - 21:00
Wo
8:00 - 21:00
Do
8:00 - 21:00
Vr
8:00 - 18:00
Za
9:00 - 15:00

Gratis (sport) inloopspreekuur

Di
18:00 - 19:00

Maak hier een afspraak

Locaties

Utrecht Nachtegaalstraat – Buiten Wittevrouwen

Utrecht Oost - Stadion

Neem contact op

Vragen, of snel hulp nodig? Bel of neem contact op via het onderstaande formulier.
U kunt voor afspraken en spoed natuurlijk ook telefonisch contact met ons nemen.

    1. Voor- en achternaam

    2. E-mailadres

    3. Telefoonnummer

    4. Bericht

    Via dit formulier stuur je een e-mailbericht aan ons. Wij reageren zo snel mogelijk om je van hulp te voorzien.