Centrum: 030-292 00 21 / Stadion: 030-7603757 [email protected]
Annabel Regtvoort versterkt ons team

Annabel Regtvoort versterkt ons team

Geschreven op 18 januari 2015 door Roeland van der Put

Wie is deze schaatster? FysioDomstad is wederom trots!

Annabel Regtvoort, Master of Science in de sportfysiotherapie in opleiding, komt ons team versterken. Ze maakt de overstap uit een topziekenhuis, te weten de Sint Maartenskliniek, naar FysioDomstad. Dit betekent dat we nog ruimere openingstijden hebben en zelfs zaterdag open zijn! Maandag tot donderdag van 8.00 t/m 21.00 uur, vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur. Lees hieronder het verhaal over Annabel.

“Sinds 2012 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Het delen van kennis en samen met de patiënt werken naar een einddoel maken me enthousiast. Na mijn afstuderen ben ik al snel begonnen met extra scholing. Ik vind het van belang om hoge kwaliteit te kunnen bieden en op de hoogte te zijn van actuele ontwikkelingen. Ervaring heb ik in zowel het werken in een praktijk als in een ziekenhuis (Sint Maartenskliniek te Woerden). Hierdoor heb ik me veelzijdig kunnen ontwikkelen, van bijvoorbeeld rug klachten tot het revalideren kort na een operatie of ziekenhuisopname. Ook pas ik dry needling toe. Een onderdeel van fysiotherapeutische behandeling die effectief kan zijn in het herstel van spieren.

Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut bij FysioDomstad in Utrecht, ben ik in diezelfde stad aan het studeren om Master of Science in de sportfysiotherapie te worden. Een studie die pittig, maar ontzettend leuk is. Met deze achtergrond ben ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kijk ik met een frisse blik naar de sportieve patiënten die bij FysioDomstad komen.
Sport heeft me altijd geïnteresseerd en is iets waar ik in mijn vrije tijd ook veel aandacht aan besteed. Ik schaats al jaren en ben daardoor ook actief op de racefiets en skeelers. In het verleden heb ik ook geturnd en gedanst. Naast sporten hou ik ervan om tijd door te brengen met vrienden, ben ik graag in de stad en luister ik graag naar muziek.

Sportieve fysiogroet,

Annabel Regtvoort
Fysiotherapeut en Master of Science in de sportfysiotherapie in opleiding”