behandeling

Op deze pagina vindt u alle informatie die van toepassing is op de behandeling bij FysioDomstad door uw fysiotherapeut of manueel therapeut. U kunt voor fysiotherapie of manueel therapie met elke zorgverzekering bij FysioDomstad terecht. FysioDomstad heeft contracten met alle grote zorgverzekeraars. U kunt terecht met of zonder verwijzing van huisarts of specialist.

De vergoeding door de verzekering komt uit uw aanvullende pakket en gaat dus niet van uw eigen risico af. Indien u niet een aanvullende verzekering heeft voor fysiotherapie kunt u de vriendelijke tarieven van FysioDomstad bekijken om te zien wat een behandeling kost.

U vindt tevens op deze pagina informatie over de samenwerking van FysioDomstad met andere disciplines. Mocht u als aanvulling op uw behandeling fysiotherapie of manuele therapie bij FysioDomstad terecht moeten bij een andere discipline dan adviseert FysioDomstad u graag over de mogelijkheden.

Scholing is belangrijk om ons mooie vak fysiotherapie op een nog hoger niveau te brengen. FysioDomstad draagt bij aan het versterken van het vak door cursus te geven aan collega fysiotherapeuten, manueel therapeuten en bekkentherapeuten.
U kunt bij FysioDomstad stagiaires of meekijkende collega’s uit het vak tegenkomen. Het opleiden van studenten, de nieuwe generatie fysiotherapeuten, is belangrijk voor de toekomst van dit mooie vak.

Indien uw herstel niet voorspoedig gaat of indien uw therapeut twijfelt aan de gestelde fysiotherapeutische diagnose dan kunt u bij FysioDomstad een second opinion aanvragen.

Brochures en flyers zijn ook op deze pagina te vinden in PDF formaat. Bij FysioDomstad wordt er veel waarde aan gehecht dat u begrijpt wat er aan de hand is. Daarom is uitleg over uw klachten van groot belang.

Voor uitgebreide informatie over alles wat u net gelezen heeft kunt u links het menu bekijken.

Behandeling

Openingstijden

Ma
8:00 - 21:00
Di
8:00 - 21:00
Wo
8:00 - 21:00
Do
8:00 - 21:00
Vr
8:00 - 18:00
Za
9:00 - 14:00

Gratis (sport) inloopspreekuur

Di
19:00 - 20:00
Do
20:00 - 20:30

op locatie Utrecht Centrum

Locaties

Utrecht Centrum

Utrecht Oost - Galgenwaard

Pijn? Ongemak? Tijd voor een afspraak!

Samen kunnen we er iets aan doen. Wij bieden:
Focus op schouder-, knie- en rugklachten
Kosten? Vergoeding door alle verzekeraars
Behandelplannen, op maat voor jouw situatie

Kom naar het gratis inloopspreekuur!

Iedere dinsdag van 19:00 tot 20:00 in Utrecht centrum.
Iedere donderdag van 20:00 tot 20:30 in Utrecht centrum.
Bekijk de route.

Voor (sport)fysiotherapie, manuele therapie en dry needling in centrum Utrecht Fysiotherapie in centrum Utrecht