Centrum: 030-292 00 21 / Stadion: 030-7603757 [email protected]

behandeling

Op deze pagina vindt u alle informatie die van toepassing is op de behandeling bij FysioDomstad door uw fysiotherapeut of manueel therapeut. U kunt voor fysiotherapie of manueel therapie met elke zorgverzekering bij FysioDomstad terecht. FysioDomstad heeft contract met alle verzekeraars behalve Zorg en Zekerheid, Caresq en Just. U kunt terecht met of zonder verwijzing van huisarts of specialist.

De vergoeding door de verzekering komt uit uw aanvullende pakket en gaat dus niet van uw eigen risico af. Indien u niet een aanvullende verzekering heeft voor fysiotherapie kunt u de vriendelijke tarieven van FysioDomstad bekijken om te zien wat een behandeling kost.

U vindt tevens op deze pagina informatie over de samenwerking van FysioDomstad met andere disciplines. Mocht u als aanvulling op uw behandeling fysiotherapie of manuele therapie bij FysioDomstad terecht moeten bij een andere discipline dan adviseert FysioDomstad u graag over de mogelijkheden.

Scholing is belangrijk om ons mooie vak fysiotherapie op een nog hoger niveau te brengen. FysioDomstad draagt bij aan het versterken van het vak door cursus te geven aan collega fysiotherapeuten, manueel therapeuten en bekkentherapeuten.
U kunt bij FysioDomstad stagiaires of meekijkende collega’s uit het vak tegenkomen. Het opleiden van studenten, de nieuwe generatie fysiotherapeuten, is belangrijk voor de toekomst van dit mooie vak.

Indien uw herstel niet voorspoedig gaat of indien uw therapeut twijfelt aan de gestelde fysiotherapeutische diagnose dan kunt u bij FysioDomstad een second opinion aanvragen.

Brochures en flyers zijn ook op deze pagina te vinden in PDF formaat. Bij FysioDomstad wordt er veel waarde aan gehecht dat u begrijpt wat er aan de hand is. Daarom is uitleg over uw klachten van groot belang.

Voor uitgebreide informatie over alles wat u net gelezen heeft kunt u links het menu bekijken.

Behandeling

Openingstijden

Ma
8:00 - 21:00
Di
8:00 - 21:00
Wo
8:00 - 21:00
Do
8:00 - 21:00
Vr
8:00 - 18:00
Za
9:00 - 15:00

Gratis (sport) inloopspreekuur

Di
18:00 - 19:00

Maak hier een afspraak

Locaties

Utrecht Nachtegaalstraat – Buiten Wittevrouwen

Utrecht Oost - Stadion

Neem contact op

Vragen, of snel hulp nodig? Bel of neem contact op via het onderstaande formulier.
U kunt voor afspraken en spoed natuurlijk ook telefonisch contact met ons nemen.

    1. Voor- en achternaam

    2. E-mailadres

    3. Telefoonnummer

    4. Bericht

    Via dit formulier stuur je een e-mailbericht aan ons. Wij reageren zo snel mogelijk om je van hulp te voorzien.